Lopende projecten

Werkcon in Lelystad is een Nederlands bedrijf en marktleider op het gebied van constructieprofielen zoals de bekende metalstud. Men vroeg ons om het interieur naar hedendaagse eisen aan te passen. Omdat de fabriekshallen door de jaren heen steeds meer ruimte opeiste is het huidige kantoorgebouw qua volume ondergeschikt geraakt als hoofdgebouw. Ons advies was dan ook om het kantoor als hoofdgebouw meer volume en passende uitstraling te geven waarvan hier het resultaat. De opdracht werd dus iets meer dan alleen het interieur! Voor zowel het exterieur als interieur gaan wij gebruik maken van hun eigen materialen. Als hoogopgeleide Interieurarchitect (Masteropleiding) zie ook: https://www.architectenregister.nl, kunnen wij ook dergelijke opdrachten aan en als Interieurarchitect ontwerpen we meer van binnenuit! 

 

 

Ontwerp interieur ontbijtrestaurant

Ontwerp interieur hotelkamer

De eerste zichtbare ” ruwe” resultaten van de door ons ontworpen kleine hotelkamers. We dragen als service graag ons steentje hieraan bij! Deze kleine kamers hebben we voorzien van diverse “trucs” oud de ruimte groter te doen lijken. Zo geeft het fotobehang van oud Zandvoort diepte aan de ruimte en het “valse” plafond met licht een ruimtelijk effect. De door ons ontworpen fauteuils en vitrage komen later. Ook de styling is nog niet gereed maar al met al geeft het een mooie sfeerimpressie. 

Voor een Marokkaanse ondernemer hebben wij trouw- en feestzalen ontworpen die medio september 2018 onder de naam Majestic wordt geopend. Totaal zijn er zes feestzalen geschikt voor grote en kleine trouwpartijen en evenementen. Een geweldig mooie opdracht die ons uitdaagt ook andere culturen te leren kennen en te integreren in het interieur. Mooie luxe materialen geven elke bruiloft straks een koninklijke tintje.