Wie zijn wij?

Ab Oosterhof is in 1988 afgestudeerd en staat ingeschreven in het architectenregister onder nummer 4.930830.007 en is lid van de beroepsorganisatie BNI en werkt sinds enige tijd samen met Ellen Kiers Interieurarchitect. Zij is een jonge talenvolle Interieurarchitect en in 2014 afgestudeerd. Ook zij staat ingeschreven in het architectenregister onder nummer 4.160115.001. Daarnaast werken wij met een team van zelfstandige interieurspecialisten samen. Deze manier van samenwerken leidt nog meer tot een creatieve boost wat een opdracht alleen maar ten goede komt. Onze passie is om mooie duurzame interieurs te ontwikkelen voor de zowel de hospitality als de zakelijke markt. Daarnaast ontwerpen wij ook graag mooie interieurs voor de particuliere opdrachtgevers.
Met onze brede kennis en ervaring voor zowel de zakelijke als particuliere markt kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Ab is in zijn werk bekend om zijn heldere plattegronden en weet meestal het onmogelijke mogelijk te maken. Ellen is  heel erg goed in het brengen van sfeer, kleur en warmte. Samen zijn wij een perfect team! Daarnaast werken wij regelmatig samen met andere ontwerpers.

Hoe makkelijk lijkt het niet om zelf het interieur aan te passen. Je laat je inspireren door bladen en internet, je kiest leuke kleuren, je koopt mooie meubels en je interieur is weer up to dateā€¦
Veelal missen deze interieurs eenheid en authenticiteit. Een interieur ontwerp je vanuit een gedachte, een visie, een concept. Dat is de basis waarbij je keuzes maakt en het eindresultaat klopt. Een interieurarchitect kost geld! Maar in de praktijk wordt bewezen dat deze kosten snel worden terugverdiend. Een kwalitatief interieur genereert meer identiteit, klanten, free publicity en gaat langer mee waardoor het duurzaam is! Daarnaast zijn wij sterk met inkoop om kosten voor de klant te besparen.

Laat ons als de interieurspecialist uw adviseren. In eerste instantie maken we een vrijblijvende afspraak om met elkaar te onderzoeken welke opties en mogelijkheden er zijn.